Sivut

torstai 27. joulukuuta 2012

Vuosi 2012 kuvina part 1.

Koska oon tosi huono tekemään valintoja, en osannu valita noitten kuvien joukosta vaan paria hassua kuvaa per tapahtuma, joten älkää kauhistuko, jos tää postaus lataa miljoona vuotta kuvien paljouden takia. Sitä paitsi sitähän sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin nauttikaapas nyt tästä kuluneesta vuodesta kuvina. Selitän sitten aina yhden tapahtuman jälkeen, että mistäs nää nyt olikaan. :)

Edit // teen näitä kolme tai neljä, koska niin paljon kuvia. Tässä ekassa on kolme ekaa kuukautta, eli tammi-, helmi- ja maaliskuu. :)

Tammikuu




Uuden vuoden vietin Kaarlella poikaporukalla, eli siis siellä oli mun ja Kaarlen lisäksi Mikko ja Valtteri. Jos oikein muistan (vaikea myöskin arvata, heh heh) pojat pelas Fifaa aluksi. Sitte käytii ampumassa (Mikko ampu) muutama raketti siinä tiellä. 


Tiia oli vielä Suomessa, mutta lähti sitte ennen mun synttäreitä Australiaan (tai no eka Etelä-Suomeen ja sit Australiaan).  Tässä kuvassa se kirjottaa valituskirjettä aiheesta "soijakaakaojuoman pilli oli haljennut".









Taija ja Valtsuki kävi kylässä :)

Eli tosiaan vietettiin mun synttäreitä parhaalla mahollisella porukalla ja sit lisäksi kävi myös semmosia tuttuja, joita ei hirveen usein näe. :) Teemana oli glamour, minkä voiki ehkä päätellä meijän pukeutumisista. Olin ehkä pinkein ikinä.








Me pidettiin ns. skumppajuhlat ja sit mentiin ulos, jossa oli muuten ainakin vaatemäärästä päätellen ihan helvetin kylmä. Pidettiin nuo juhlat muistaakseni siksi, että haluttiin juoda pois mun synttärilahjaskumppa ja tyttöjen muutama kalja. Ja koska aina on hyvä syy juhlia!

Helmikuu



Käytiin muutaman kerran luistelemassa ja pelaamassa jääkiekkoa. Keskityin tosin ite enemmänki siihen pystyssäpysymiseen.



 
Käytiin Simossa Kaarlen mökillä. Siellä oli paljon lunta. Yritettiin laskea semmosta mäkeä pitkin niitten saunalle, mutta se pulkka vaan uppos alta. Siispä rämmittiin vähintäänki polvia myöhen siinä hangessa. Ku oltii saunalla nii kuultiin jotain epämääräsiä ääniä ja mentii kattomaan niin Kaarlen isä yrittää kans laskea sitä samaa mäkeä, mutta onnistumatta. :----D



Äiti teki laskiaispullia, omnomnom.

Aki, Jenni ja Kaarle

Lauri ja Aki ja takana kurkkii Laurin tanssipari

Jenni ja Annukka

Isopee ja Kaarle (kaks pingviiniä)

Määki uskalsin pingviinin viereen!

Annukka ja pingviini joka puhuu puhelimessa.
 
Eli siis oli wanhojen tanssit. Ite en tanssinu, mutta muutama kaveri tanssi, joten kävin sitte kattomassa myös Ouluhallilla. Hirveetä ku en tuollon vielä ees tienny kenestä oon ottamassa kuvaa, siis tota missä on Lauri ja Aki. :D:D Siis tiesin vaan että Aki ja Akin joku kaveri. Ja nyt jälkeenpäin oon tutustunu tohonki voi vittu. :D:D maailma on pieni tai jotain. Mutta siis muutama pingviini siellä täällä.

Muita kuvia ei helmikuusta oo, mutta käytiin lavatanssireeneissä, koulussa ja baareissa. Siinä kai se oikeestaan meniki. Ja sitte 26.02. tein elämäni suurimman virheen. Ei kai tässä muuta sanottavaa helmikuusta.

Maaliskuu





Meillä oli koulussa 'Kesä keskellä talvea' -teemapäivä, eli uhmattiin talvea pukeutumalla kesäsesti ja tehtiin kaikkea kivaa kesätekemistä, kuten 'pelasta Anssi' -uimakilpailu, limboa ja kesäistä musiikkia ja limpparia!








Oltiin hiihtoloma Ylläksellä. Vietin siellä paljon aikaa Ellin kanssa, käytiin tsekkaamassa Ylläksen yöelämä, oltiin yhtenä iltana Haloo Helsingin! keikalla ja toisena iltana Petri Nygårdin keikan ulkopuolella pelaamassa Trivial Pursuitia. Tutustuttiin Alluun ja Opaan, joita ois pitäny käyä moikkaamassa Helsingissä nyt kesällä, mutta ei vaan saatu aikaseksi lähtiä. Ehkä ens kesänä sitte? Kävin myös Ylläksellä ollessa kerran K:n kans kahvilla.





Ihastuin Tom Collinsiin (se drinkki, köhköh) ja ostin maailman ihanimman mekon, jota aijon pitää mun lakkiaisissa, mikäli siis semmoset tulee. Ellen sitte löydä jotain vielä ihanampaa, mikä on aika epätodennäköistä, mutta myös mahdollista!





 
Annukka leipoi kakun, jota kaikki tuli syömään. En kyllä muista, että oisin ite syöny tuota, mutta kai mää ehkä söin. Annukka on ehkä paras leipuri ikinä, mutta se ei malta olla maistelematta taikinaa. Hehheh. Kukapa malttais?








Käytiin lavatanssikurssilla, jossa otin kuvia median kurssia varten. Oltiin myös Jennillä juomassa hiihtolomalta jäänyttä Ufoshottia (ja jostain jäänyttä Om-ppua), sekä tutustuttiin tölkkiskumpan suloiseen maailmaan. Ja nähtiin jänis ja pelattiin Trivial Pursuitia!







Otin lisää kuvia median kurssille. Laitoin myös kengät sievästi järjestykseen. Noistakaa kengistä mulla oo enää ku kahettoista jäljellä. Mutta lisää on tullu, pitäs kai kohta taas ottaa joku yhteiskuva? ;))

Tähän loppuu tää part 1. Toivottavasti nautitte tämän vuoden ensimmäisten kolmen kuukauden kuvista. :) Pitää kattoo jaksanko nyt alkaa tekemään sitä part 2:sta vai teenkö vasta huomenna.

Rakkaudella, Sonja

4 kommenttia:

  1. olin eka et jeeeee mun ottamia kuvia päässy tänne ja sitte derp olen itsekin päätyny mukaan XD missä välissä tuo on otettu ensinnäki? D:DD

    VastaaPoista
  2. JEE MEIKÄ ON PARAS LEIPURI IKINÄ! ainakin teidän keittiössä sun kaa :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii hehe, autoin kyllä vaa siinä että "missä on jauhot?" "tuolla." "missä on kippo ja kuppi ja keppi?" "tuolla."

      Poista