Sivut

perjantai 28. joulukuuta 2012

Vuosi 2012 kuvina part 2.

Huhtikuu


Huhtikuussa me käytiin koulussa, yllätys yllätys.




Käytiin myös Annukan, Akin ja Jennin kanssa Bisketissä kahvittelemassa, ja Annukka söi salaa Subia pöydän alla... Tai no ainaki salaa ja Subia.




Juhlittiin meidän uutta sohvaa... Ja samalla testasin sitä hyppimällä sillä. Ja tämä oli the päivä, jolloin Jenni sai lempinimensä!! "T*******n Jenni päivää!" (en tiiä onko sitä mainittu täällä aikasemmin enkä tiiä haluaako se että se mainitaan nii en nyt sitte maininnu sitä siis sukunimeä niin kerta).





Yritettiin ottaa mulle jotain tosi hienoja kuvia sinne median kurssille... 


 
... Mutta loppujen lopuksi päädyttiin kokeilemaan esim. mun bikinejä ja muitaki vaatteita ja asusteita! Ja nimettiin tuo kansio bikinibailuiksi! Ja tosi hothothot kuvia meistä taas. 

Paljoa muuta en muista huhtikuussa ees tapahtuneen. Tai no tehtiin ympäristötaidetyötä kuviksessa ja kävin Tommin kans kattomassa Annukan ratsastustuntia. Kävin koulua ja näin kavereita, kävin baarissa (?) ja tein jotain ei-niin-kiinnostavia asioita. Ootettiin kesää, mikä ei oo kyllä uutta.

Toukokuu









Oli vappu. Vietettiin se pääosin keskustassa, paitsi sillon ku oli vappujuhlat meillä. Mutta itse vappuvappu oltiin siis keskustassa ja muistan vain olleeni erittäin suuressa humalatilassa. Tutustuttiin sillan alla Jennaan ja sen koiraan ja kävin myös monessa baarissa kusipään kanssa (ei ollut silloin vielä paljastunut siis kusipääksi). Baareilun jälkeen soitin Annukalle ja se oli onneksi Tommin kanssa Hesessä, minne menin humalani kanssa. Löydettiin sieltä hieno ilmapallo, joka otettiin tietty mukaan kun mentiin ensin lämmittelemään Annukan pyörävarastoon ja sitte mentiin Hovisuolle tanssimaan kaikkia lavatansseja. Otettiin myös muutama videolle, mutta ollaan niin hyviä, että tulisitte kateellisiksi, nii en laita niitä videoita tänne.


Tein erittäin söpöjä ja glamourisia muffinseja, jotka saivat paljon tykkäyksiä facebookissa.


Alotin mun hiustenvaalennusoperaation.




 
Oli vissii astetta rankemmat Jennin 18v synttärit ku mulla on kuvia vaan seuraavasta aamusta... Ehkä tääki luetellaan siihen kategoriaan, että: "Hauskaa oli, mutta parempi ettei muistella IHAN kaikkea..."





Sain mun ajokortin!!! Ja käytiin sitte Annukan ja Jennin kanssa ajelemassa Valkeisella päin. Mun vaaleenpunaset kengät oli vielä ehjät ja, no, vaaleenpunaset.









Jenniki sai kortin, nii käytiin ajeleen vähä vielä kaikkialla ja silleen. Esim. Oulunsalossa ja Rajahaudassa. Liisalla oli ainaki kaks metriä kättä ja Jenni ja Aki teki kaarnalaivan, joka ei ees uponnu!




Otin kuvia orava-äidistä ja sen vauvasta, sekä meijän pikkuisesta Pipsasta. Vaihteeksi Pipsan kuvat heilu, mutta tää on jopa suht tarkka!! Voitte siis vaan kuvitella, miltä ne muut näyttää..

















Parasta toukokuussa oli Sonkkumökkireissu. Vaikkakin herra kusipää onnistukin pilaamaan oman maineensa. Ja teki tosi kurjan tempun. Ja oli idiootti. Mutta omapa on häpeänsä! Oli kuitenki superkiva reissu ja sen takia otettiinki sitte syksymmällä uusiksi! Ens vuonna taas, saa vaan nähä, että päästäänkö jo talvella vai pitääkö oottaa taas toukokuuhun.

Mun piti laittaa tähän vielä kesäkuuki, mutta kello alkaa  olla puoli kuus ja pitäs mennä nukkumaan, joten laitan kesäkuun sitte seuraavaan postaukseen. Nauttikaa!

Rakkaudella, Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti