Sivut

tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuosi 2012 kuvina part 3.

Kesäkuu




Kesäkuu alko hirmu kylmästi, mutta mentiin silti keskustaan kattoon menoa, jota ei ollut. Jossain vaiheessa saatettiin Aki jonnekki juhliin Ouluhallin lähelle ja sit lähettii hortoileen ympäriinsä. Aki ei sitte kauaa siellä juhlissa viihtyny vaan liitty sitte taas meijän seuraan ja jatkettiin oleskelupaikan löytämistä. Löyvettiinki sitte tosi hieno aliska läheltä Oysia ja istuttiin sitte siellä. Tanssiittiin myös ja pyörittiin ympäri, ja Liisa sitte päätti lentää naamalleen asvalttiin. Loppuilta (ja yö) meniki sitte päivystyksessä Alastonta piilokameraa katellessa.








Käytiin Jennin kans Rattosjärvellä Jennin mummon luona ja mökillä. Huuatettiin vaihteeksi täysiä Antsaa ja Jennin siskolla ja sen kaverilla meni järki. :----D Piti tietty myös leikkiä nokinaamaa, koska se nyt kuuluu mökkeilyyn. Nähtiin paljon erilaisia eläimiä ku käytiin yöllä ajelemassa.





Kävin äitin ja Jenni-serkun kanssa liikennepuistossa. Tuli ihan oma lapsuus mieleen!






Oli olohuoneremontti ja äiti teki katto- ja lattia-asentajamiehille (jotka oli meijän seuran suunnistajia) ruokaa.



Kävin kattomassa mun miljoonaa pikkuserkkua (esim. kuvissa esiintyvää Ingaa) Kalevan Rastiviesteissä. Myös mun mummo (ensimmäisessä kuvassa) ja pappa oli tullu Kalevan Rastiviesteihin pitkästä aikaa. Nuoruudessaan molemmat harrasti suunnistusta, mutta nyt vanhempana (eli sen jälkeen ku siirryttiin pihtileimasimista emit-kortteihin) ne ei oo enää suunnistanu.

Heinäkuu


Käytiin pelaa korttia Nallikarissa ja samalla maisteltiin ruotsalaista vähäalkoholista siideriä.



Käytettiin Aksua synttäridrinkeillä Kulumassa. Se ei saanu niin glamourista drinkkiä ku Jenni sillon omilla synttäreillään. :---(


Kävin töissä Fin5:lla ja otin hienoja kuvia vähän kaikesta mitä vastaan tuli.


Käytiin Liisan ja Jennin kaa kattomassa lokkeja Hailuodossa. Mentiin sinne sen verran myöhään, että emutarha oli jo kiinni. Oikeestaan ajettiin myös sen ohi vahingossa ku ei ihan löydetty oikeeta risteystä, mutta siitä ei tarvi puhua. ;) Ei näkyny paarmoja, vaikka Liisa niin pelkäski!


Emma tuli kotiin/Suomeen/takaisin ! Joten lähin käyttään sitä baarissa.


Käytiin Road Tripillä etelämmässä osassa Suomea, nää kuvat on Yyteristä. Oli ihan hulvattoman hauska matka! :) Lisäksi samassa kansiossa missä nää oli, oli myös kuvia Akista hame päällä, mutta niitä ei saa julkasta kuulemma missää nii en voinu laittaa tähän. :---(

Elokuu


 
Ostin mun lakkiaiskengät, jotka on aivan tosi söpöt. Suunnittelin eka noita myös abiristeilykorkkareiksi, mutta tulin siihen tulokseen, että en varmaan tuu muutenkaa pysyy siellä pystyssä nii ehkä parempi että en piä korkkareita. :----D

Muita kuvia ei mulla näköjään oo elokuulta (?!?!?!), mutta siis koulu alko ja opiskelin ahkerasti (ja välillä vähän vähemmän ahkerasti), luin kirjotuksiin ja näin kavereita. Siinä ehkä kaikki oleellinen?

Syyskuu




 
Olin hot ja kuvasin jalkapalloiluvarusteita. Tein postauksen mun amatöörijalkapalloilijanurasta ja pelasin mää vähän sitä jalkapalloaki. Mutta erittäin vähän, ens kesänä enemmän !


Leikittiin Liisan kaa dubloilla ja äiti päivitti siitä facebookiin. Olga pelas autopeliä, joka on vähintään yhtä hienoa ajanvietettä.

Lokakuu





Käytiin Sonkkumökkeilemässä taas jälleen kerran ja oli oikein hubaisa viikonloppu! Pian uuestaan! Mummo tykkäs meijän kumpparirivistöstä, mutta katto hieman epäilevästi meijän alkoholiriviä.



Kävin Kuu(-)samoilemassa Suvin ja Mian kanssa ja tutustuin Iippaan siellä ! ;)

Marraskuu


Vietettiin Liisan 18-vuotissynttäreitä Prinsessalinnassa ja sen jälkeen Snookerissa ja Mäkkärissä. Oli aivan tosi kivat pirskeet ja ihan parhaat ihmiset mukana ! Onnee vielä Liisukka !


Baareilin hieman esim. Ellin, Hannan, Sallan ja Jarkon kanssa käytiin Mestassa ja sitte Liisan ja Emman kanssa käytii Nukessa kattoo I was a teenage satan worshipper (tai jotain sinneppäin), josta kyllä lähettii sitte jo hieman aikaisemmin erinäisistä syistä... :D:D:D Oltiin sitte Liisalla yötä ja vaihtu kuukausi jouluksi.

Joulukuu


Aloitin tonttuilun jo joulukuun ekana päivänä, tosi hienosti nukutun yön jälkeen Prinsessalinnassa, kuunnellen Tonttu Toljanteria (Liisa katto koneelta, mää en jaksanu kääntyä kattoon).





Juhlittiin Akin tupareita. Oli kivoja ihmisiä ja vitusti liikaa ruokaa, sekä ehkä myös juomaa. Ainaki aamun olotilasta päätellen. Mutta kivaa oli anyway!


Koristeltiin joululahjoja. Ensin kotona ja sitte Prinsessalinnassa. Kaikumikrofoni on paras lahja ikinä! T: Liisa 18v


Juhlittiin Sonkkulassa maailmanloppua 21.12.2012 ja Emma esitteli meille kaikille Jerkerin (Johanneksen). Itehän olin sentää jo käyny niitten kaa kirjastossa ja Levykauppa Äxässä!


Jouluilin lisää, eli esim. koristelin kuusen ja otin kuvia jouluasioista, jotka on muuten vieläki ympäri meijän taloa. Söin en-niin-paljon jouluruokaa, mutta kyllä-niin-paljon pipareita ja torttuja.



Isin kuvaustaidot... Siinä oli manuaali päällä, eikä se voinu niinku ees sanoa, että "eiks tää oo jotenki sumee?"





Vietin uutta vuotta (meinasin taas kirjottaa, että juhannusta...) parhaassa porukassa Sonkkulassa! Join enemmän viiniä ku ikinä ennen ja nukuin erittäin vähän, mutta silti suhteellisen paljon. Valvoin aamuseitsemään ja katsoin kauhean toimintaleffan, Tyttö nimeltä Nikita. Ja siis meijän juhlat kulki nimellä "Vuoden 2013 vastaanotto." Tutustuin Ileneen, joka puhuu Emman kanssa ranskaa ihan hullusti ja mun korvaan se kuulostaa vaan "läekdsgölrdnijfgenhienognr kurkurkurkur, je ne sais pas".

En jaksanu laittaa joka kuusta enää miljoonaa kuvaa, joten nää viimeset kuukaudet tuli selitettyä aika tosi nopasti. :---D Mutta I hope you like it!

Toivottavasti vuodesta 2013 tule vähintäänkin yhtä kiva kun vuodesta 2012! Toivotaan ainakin vähemmän draamaa, mutta tunnetusti siltä ei voi välttyä ikinä. Loistavaa vuotta 2013 kaikille!

Rakkaudella, Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti